DESPRE NOI

Astria Hotel, parte din Complexul Novum by the Sea, a fost conceput pentru a oferi intimitate si relaxare totala oaspetilor care cauta o escapada speciala, cu servicii exclusive, constand în epitetul de eleganta de la malul marii.

Oferind o panorama perfecta asupra Marii Negre, hotelul ofera facilitati deosebite, inclusiv piscina privata si un restaurant gourmet. Situat chiar deasupra plajei private, Astria Hotel combina eleganta si modernitatea intr-un design unic, rezultand in apartamente spatioase, aerisite, comfortabile si luxoase. 

Hotelul nostru cuprinde apartamente luxoase de 4 tipuri diferite: Deluxe Studio, One Bedroom Comfort Apartment, One Bedroom Superior Apartment, Luxury Two Bedroom Apartment, toate cu access la piscina si plaja private. 

Golf retras, nisipuri pure, palmieri in bataia brizei – sunt momente în care se va face o vacanta la plaja devine indispensabila! Peretii scaldati in lumina soarelui. Gradini verzi cu plante si flori tropicale. Piscina stralucitoare si vederi neintrerupte la mare pe o parte si spatii verzi nemarginite pe cealalta. Astria Hotel te cufunda intr-un stil „unic al Marii Negre. Completeaza aceasta cu o doză de seninatate si liniste perfecta si ai vacanta ideala.

RESTAURANT DE TOP

DEMIPENSIUNE INCLUSA

FACILITATI EXCLUSIVISTE

CAMERE DE LUX

MODERNE SI ELEGANTE